VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Maspalomas 2103

Längesen sist

Jag tog semester. På riktigt denna gång. Har uppdaterat Instagram några gånger och kollat av läget då jag haft möjlighet. Facebook är jag ingen stor användare av så den har mest fått vila. Otroligt skönt måste jag säga. Fast jag måste nog erkänna att jag saknar det. Är ju en person som älskar att synas och höras.

Nog om det. Semestern då? Helt underbart! Fast jag kommer nog aldrig återvända till Maspalomas. Las Palmas absolut. Det var en skön stad. Fin strand, bra shopping, vacker strandpromenad. Dessutom fanns det en box. Och ja.. Vi besökte den och körde ett lättare träningspass. Lättare. Det är just vad träningen har handlat om i två veckor. För första gången i mitt vuxna liv har jag slappnat av när det kom till träning och kost. Inga måsten. Inga förbud, men OJ som jag saknar att få träna ett riktigt hårt pass. Gissa vem som ska till boxen imorgon..!

Inte en enda gång har vi ställt klockan. Jag har sovit 9-10 timmar varje natt. No kidding. Jag och flickorna har sovit tätt intill varandra i två hela veckor och det kommer bli tomt när vi kommer hem till min egen säng. Det KAN hända att jag råkar hämta in dem mitt i natten.

Vi har bott i lägenhet så maten har vi fixat själva. Kommer aldrig att bo på hotell. Jag älskar att gå i affärer och handla hem spännande mat. Kan inte bli annat än bra!

Stranden låg ca 40 minuters promenad iväg. Perfekt! Alltså 1 1/2 timmes promenad varje dag bara för att gå till stranden. Jo, det gick gratisbussar flera gånger om dagen, men vi utnyttjade den inte en enda gång. Barnen att som ljus i vår älskade vagn, Urban Djungel Duet. Den är så älskad att den ska få sitt egna lilla inlägg. Vissa dagar stannade vi vid lekplatsen andra vid det stora nöjesfältet där de fick rida på hästar och kameler. Såna där i plast som rör sig om man betalar en massa pengar ni vet.

Vädret har varit bra. Regnigt en dag, men då passade vi på att shoppa lite. Annars i snitt 22-23 grader. Dock väldigt blåsigt, men vi hittade lä på stranden så det gick bra ändå. Eftermiddagarna låg vi på vår stora terass och njöt. Det varvades med dopp i den ”isvarma” poolen, som Wilda sa (kan tillägga att is stämde bäst). Efter middagen gick vi på kvällspromenad. Det hoppades i hopptorn, lektes på lekplatser och lekland, kollades på fotboll, gicks i affärer. Allt för att utnyttja tiden tillsammans till max.

Flickorna gjordes redo för säng runt halv 8. Vi läste varsin saga (vilka talanger Wilda har!) och sen gick jag och Jon ut på terassen för att få lite egentid. Ett par dagar kom tjejerna och var nyfikna på vad vi hittade på, men de var så trötta att de snabbt gav upp. Oftast somnade de på soffan och när jag och Jon spelat klart la vi över dem i den stora sängen. Jag är fortfarande chockad över hur bra det gått med allt.

Flygresan dit sov dem i omgångar. Tyvärr, men eftersom de var tysta och snälla gjorde det inget. I skrivandets stund är vi på väg hem. Vi har 1 1/2 timme kvar. Just nu leker tjejerna med varandra och jag får skriva ifred. Ni ser ju. Vilka A-barn vi har. I alla fall när det kommer till resor.

Har ni frågor om Maspalomas eller Las Palmas så hojta till.

Nästa resa blir i februari för Jon. Han och syrrorna ska till Teneriffa och i mars åker jag och älsklingen till Paris för att fira 10 år tillsammans och sen får vi se. Får jag bestämma blir det en resa i december nästa år igen. Jag slipper helst allt julstress. Nu kommer vi hem lagom till tomten.

Och på tal om stress. Mitt löfte till mig själv inför 2014. Stressa MINDRE!!!

20131225-171553.jpg

för er nyfikna.. alla bilder finns på instagram @saratilling


Kommentarer


  1. Clarav 25 december, 2013 on 22:53 Svara

    Vad fint det låter, härligt för er alla! Kram

  2. Aniika 29 december, 2013 on 12:53 Svara

    Åh, låter helt underbart. Vi åker till Teneriffa om 2 veckor, ser fram emot ännu mer familjehäng. Jullovet ger verkligen mersmak!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna