VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Dixie pratar

Ja. Jag som nästan hade gett upp hoppet. Typ. Dixie har börjat prata riktigt mycket nu och vissa ord uttalar hon nästan bättre än storasystern sin. Det går fort. Varje dag jag hämtar henne på förskolan har hon lärt sig något nytt. Igår berättade hon vad alla fröknar heter på dagis. Tom Stefans namn uttalade hon korrekt. Det tog lång tid för Wilda då hon länge sa Fan. Ganska coolt det med

20131129-090414.jpg

Annars? Jag råkade få i mig gluten för tre dagar sedan och magen har gått på högvarv sen dess. Mot kvällen svullnar den upp som emballage och jag får asont. Svårt att äta och inte sugen på något speciellt, men äta bör man..

Nu träning med Nisse The Man. Ska bli spännande. Min kropp ömmar och magen är kass. TAGGA!!!!


Kommentarer


  1. Johanna 29 november, 2013 on 17:11 Svara

    haha Duktigt av Jon att uttala Stefans namn rätt. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna