VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Russian squat routine

Snart klarat av att följa ett styrkeschema i 6 veckor. Inte dåligt för att vara mig ska ni veta. Jag tröttnar snabbt och även om jag vill bli starkare så tycker jag liksom inte det är värt det när det blir allt för tråkigt. Jag vill ha KUL när jag tränar. Jag har alltid tränat med en massa måsten och en massa demoner som jagat mig om jag inte gjort det jag skulle. Jag orkar inte med sånt trams längre. Så får folk tycka vad de vill. Jag bryr mig inte om du tycker att jag borde springa mer, lyfta mindre vikter, simma, m.m. Ja, det kanske jag borde, men vem är du att komma här och tycka en massa om min träning??

20131125-212357.jpg

ibland får vi till en dejt på gymmet jag och min älskling

På fredag kör jag näst sista passet på min front squat cykel. Sen blir det till att vila från just den övningen för att sedan på onsdagen sätta nytt PB. Jäkligt spännande minsann.

Sen drar vi ju på semester. I två veckor blir det fokus på kondition och bål. Jag köpte ett TRX som självklart ska packas ner. Ja, lite vila blir det också. Oroa dig inte, Dan.

Men sen jäklar. När jag kommer hem blir det fokus på back squat. Om jag ska följa just detta program vet jag inte. Finns ju en del att välja på, men det jag vet är att min kropp svarar bra på att böja ofta. Och det är där jag är svag. Och i bålen, men den blir stark på köpet i knäböj. Win win


Kommentarer


 1. Elbe 26 november, 2013 on 16:14 Svara

  Längtar efter sådana där stänger med tunga vikter…. :)

 2. Alex 5 december, 2013 on 17:00 Svara

  Nu ägnar jag mig tydligen åt nån slags kommentarsbonanza, men iaf, folk tycker en massa. Du är grym, du är kunnig, och du verkar ju utvecklas och få resultat? Jag lurar också på RSR, och är rädd :)

  Du ska veta att din inspiration är stor del till att jag började styrketräna tungt och seriöst för 10 månader sen, och vågar fläska på. På den tiden har jag tagit mig upp 30 kg i knäböjen… jag var jävligt svag när jag började kan jag ju säga, obefintlig träning under fyra år plus en graviditet. Men nu så!

  • i min lilla lilla värld 29 december, 2013 on 22:30 Svara

   Så glad jag blir av dina kommentarer. Lite sent svar bara haha

   Känner du för att testa så gör det. Känns det inte bra är det ju bara att avbryta. Lycka till

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna