VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Städning i hemmet

Ni som känner mig vet hur mycket jag avskyr att städa. Damma, dammsuga, torka golv, putsa speglar. Jag HATAR det. Här hemma är det mannen som sköter den biten vill jag lova. Däremot att rensa i skåp och städa i lådor och sånt. DET är skitkul. Älskar att organisera. Nu har vi ett problem. Min man jobbar som sagt otroligt mycket just nu vilket betyder att jag måste sköta en del av städningen. Helt plötsligt har jag börjat kolla upp vad det kostar att anlita någon för just det ändamålet. Oooppssss…

Jag gav mig ut i worl wide web och klickade in på rena hemPerfekt, tänkte jag. Bra priser, mycket att välja på, seriös hemsida som innhöll både frågor och svar, priser och info om företaget

 

 

 dammsugare??

Det var tyvärr då jag insåg att det var i Stockholmsområdet det gällde. Typiskt, men så tänkte jag att jag kunde tipsa er om sidan www.rena-hem.com. Många av er som läser här inne är småbarnsmammor och jag vet att tiden är knapp med allt som ska fixas. Sen är det ju jäkligt skönt att slippa den biten också. Sen att de även erbjuder barnpassning, trädgårdsskötsel, flyttstäd och massa annat är ju bara ett stort plus.

Så. Det var dagens tips från mig. Nu ska jag plocka fram dammsugaren och få undan det värsta innan jag drar till gymmet för att passa barn. Jepp, mitt yrke är visst väldigt varierande


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna