VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Nu ska Wilda sova

Så låter det från 19.00 här hemma sen vi ställde om klockan. Idag lyckades jag dock hålla henne vaken till lite innan 20 innan hon hoppade i säng. Kanske kanske hon sover tills klockan ringer 7 imorgon bitti. Imorse vaknade hon 4.30, men efter att ha gosat ner sig i min armhåla somnade vi båda om två timmar till.

Nej, jag ska inte klaga. Jag läser om många som numera har morgon 4 på morgonen. Inte ok. INTE ok

004

010

Flickorna var med mig ikväll då jag hade hardCORE mamas pass på Kaisho. En gång kom Dixie fram och klängde på mitt ben. Om det var för att deras kompis Ellie fanns på plats eller världens bästa Kerstin (som dök upp för att nyfiket titta på) är mindre viktigt. Jag fick jobba ifred och jag tror mina mammor var lite extra trötta idag när de på stapplande ben begav sig hemåt. Idag fick de bla testa på wallballs, thrusters, superman, sjöjungfrun och massa annat kul. Roligast har de dock när de springer i tjocka mattan. Bra pulshöjande, men snällt mot ditt bäcken.

Imorgon ska barnen till dagis igen. Jag hoppas på att få samtal från en allergimottagning för att kolla upp Dixies utslag. Jag vet inte exakt vad han kan hjälpa mig med, men han kan förhoppningsvis se om det är allergi eller inte. Jag är fortfranade livrädd för att det är bett, men vad det skulle vara har jag ingen aning om. Ingen av oss andra har ännu inte fått något i alla fall

456

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna