VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

”Äpplena faller ner”

Ja, det var Wildas största bekymmer igår när det började blåsa. Grannens äppleträd tömdes på de sista frukterna och tösabiten blev helt knäckt. Kan ju tilläggas att just äpple är hennes favoritfrukt

20131029-075340.jpg

Jag har en relativt lugn vecka framför mig. Det tackar jag för. Jag behövde komma ner lite i varv. Visst, ångest börjar krypa över mig när jag inte jobbar tillräckligt. Man måste liksom få mat på bordet, men så länge min man jobbar som han gör måste jag ta det lite chili. Idag ska jag dock kolla upp öppna förskolor. Tider och platser. Snacka om guldgruva för att göra reklam för min gravid- och mammaträning.

På tal om dem. Det börjar sprida sig så smått. Jag tänker inte ge upp. Jag VET att det behövs här i Helsingborg och med omnejd. Jag vet också att många är väldigt sugna på att testa, men är lite för fega. Kom igen nu! Alla är nybörjare någon gång…


Kommentarer


  1. Me & My Baby Dolls 29 oktober, 2013 on 13:50 Svara

    Hej! Det är första gången jag kikar in hos dig och ville lämna ett avtryck :) Jätte mysig blogg du har :)

    Ha en fortsatt fin dag!

  2. Therese 29 oktober, 2013 on 20:18 Svara

    Mina äppelälskande barn har samma bekymmer hihi!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna