VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Man blir vad man äter

Ok. Jag har verkligen inte ätit bra på sistone. Utan kök är det kanske inte så konstigt, men nu när vi har en fungerande spis, kyl och frys finns inga ursäkter. Jo, tid kanske, men det krävs bara lite planering. Nästa vecka ska jag börja planera. Det är inget man bara gör. Jag ska göra en matsedel och sen ska jag skriva en inköpslista. Jag kan för sören inte leva på omelett! Hur gott det än är

20131019-101409.jpg

Jag känner att min kropp inte är riktigt nöjd. Den håller fast i onödigt fett och jag samlar vatten. Inget ni ser, men något som jag märker väldigt tydligt. Jag känner min kropp väldigt väl. Ärligt talat äter jag för lite. För lite MAT. Det är sluttramsat nu.

Öka portionerna.
Ät mer kött.
Ät mer sallad.
Ät MER!


Kommentarer


  1. Marcus 22 oktober, 2013 on 14:30 Svara

    Ibland måste man tramsa lite för att hitta en bättre väg :) Lycka till!

  2. Paulina 10 december, 2013 on 23:09 Svara

    sn kommentar.. 😉
    Jag blev så nyfiken nu! Du skriver att du känner att din kropp höll fast vid vätska och fett vid tidpunkten när du skrev inlägget. Har du sett en koppling till att äta för lite mat?
    har samma problem..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna