VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Holistic

För ett tag sedan fick jag hem ett stort paket på posten. Avsändaren var Holistic. När jag öppnade blev jag riktigt glad. Fanns en massa nyttigheter. Nötter och bär, viraminer och mineraler och lite annat smått och gott. Dessutom fanns proteinpulver. Jaha, tänkte jag. Kan jag ju ändå inte äta. Det fiser jag bara av och får uppsvälld mage, men så en dag när jag hade tränat och hade sjukt bråttom chansade jag med en drink. Kokos Banan. Hallå.. Vart var det söta? Först blev jag chockad. Jag var ju inställd på att det skulle vara sött. När jag förstod att det inte var sötat började jag uppskatta smaken mer och mer och den sista klunken var tom riktigt riiiktigt god. Det var den första pluspoängen. Den andra kom när jag märkte att jag varken blev uppsvälld eller fisig och inget ont i magen fick jag heller. Wihoo!!

Nu är jag den som förespråkar ren mat, men när tiden är knapp och jag vill få i mig något fort så är det detta jag häller i mig.

En annan produkt som jag är väldigt tacksam för att jag fick i paketet var SuperVitalis

20131018-122525.jpg

När jag varit sjuk i en vecka och inte ens blivit bättre hittade jag produkten som jag ställt i kylen. Jag blev tipsad om att drick 2 matskedar om dagen. Sagt och gjort. 2 dagar senare var jag nästan helt frisk. Om det var SuperViltalis eller ej kan jag inte svara på, men jag blev frisk och det är det som räknas.

NEJ.. Jag behöver inte skriva detta inlägg. Jag gör det helt frivilligt. Jag skriver bara om sånt jag tycker är bra och Holistic är absolut värt att nämnas.

HÄR hittar ni en butik närma dig


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna