VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Frontline2013

Ännu en tävling är avslutad och nu sitter jag här och längtar till nästa. Ett problem. Jag har sagt till min man att inte tävla mer detta och nästa år. Ooops.. Hur sk det gå?

Det är ju så satans kul. Trots all stress och allt slit innan. Trots nervositet som gör att man nästan spyr. Trots att man utsätts för saker man egentligen inte vill göra. Trots detta vill jag göra det igen. Och igen. Och igen..

20130929-210034.jpg

På tävling får man ett bevis på hur man ligger till. Jag märkte tex att min kondis inte alls är så dålig som jag trott. I den flåsigaste woden kom jag och Madde 3:a av 15 lag. Så nej.. Jag lyfter faktiskt inte bra en massa vikter för Er som trott det!

Det jag faktiskt måste göra är att få upp min styrka. Det duger inte att göra en frivändning på 60 kg en gång (pb). Jag måste kunna göra typ 30. Men skit i det nu.

Tävlingen var välorganiserad och punktlig. Domarna var jag dock lite missnöjd med faktiskt. Felräkning råkade vi ut för 2 ggr (jag räknade själv högt) och sen gav en domare oss fel instruktioner som gjorde att vi missade ett antal sekunder.
Men men..

Det jag tycker är lite tråkigt är att alla skills nästan alltid kommer i slutet av tävlingarna. Du SKA vara lika bra på gymnastik som att lyfta tungt. Varför kommer då handstand walk först i näst sista woden?? Jag menar lyssna på denna

2 marklyft 90 kg
5 m handstand walk (kippa dig upp från huvudstående)
15 chest to bar
2 marklyft 100 kg
5 m handstand walk
15 chest to bar
2 marklyft 110 kg
5 m handstand walk
15 chest ro bar

Styrka, gymnastik och lite flås. Perfekt! Jag marklyft. Madde gymnastik och båda chest to bar

20130929-211926.jpg

Lite svårt att få alla atleter nöjda så klart, men nästa gång så önskar vi detta. Hör du det Mr Frontline..?


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna