VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

www.tillingtraning.se

Idag hände det. Min hemsida blev klar. Jag och Quan/K/Kasey/Kinesen (hon är egentligen vietnames, men det är bara en petitess) har kämpat ett tag nu. Eller ja.. Mest Quan (det är även hon som gjort min snygga logga) kanske, men jag har verkligen slitit mitt hår för att få ner texten svart på vitt. Det viktiga var inte att det skulle vara korrekt och perfekt. Nä.. Det absolut viktigaste var att det skulle låta som JAG.

Jag började med att rådfråga hit och dit, men det blev bara fel. Det slutade med att jag radera allt jag skrivit och började om på ny kula. Därefter frågade jag bara Quan och till slut fick min man säga några ord. Jag är lite envis och vill gärna klara allt själv. Som många av er kanske redan vet

20130919-215244.jpg

JAG är nöjd och det är det som betyder något. Vissa kanske tycker att detta är en skitsak, men för mig är det stort. Jag följer min dröm. Jag gör något jag tror på och nu när hemsidan är klar känns det helt plötsligt som att jag börjar närma mig målet.

Det är fortfarande saker kvar på min Att-göra-lista. Skylt till lokalen, inreda lokalen så att det syns att det är JAG som jobbar där, reklam på bilen, ta kontakt med fler som kan tala för mig. Ja, det är en låååång lista, men jag tar det chili. En sak i taget.

HÄR kan ni se sidan.

Och Quan. Ett STORT tack för ett grymt samarbete och för att du stått ut med alla mina miljoner frågor och ändringar.


Annons

Kommentarer


  1. Anna Margareta 19 september, 2013 on 22:21 Svara

    Vilken grym sida! Åh vad jag håller tummarna för dig!

  2. Therese 20 september, 2013 on 09:09 Svara

    Jättebra och snygg sida!!! Lagom mycket info och lättorienterad :-) Lycka till med allt!! Kram

  3. Towe 22 september, 2013 on 07:49 Svara

    Jättefin sida!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna