VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En eftermiddag i min smak

Jobbet slutade tidigare än planerat och en PT-kund bokade av. Detta resulterade i en tripp till Bauhaus för att köpa fog och därefter lite lampletande. Vi vet exakt vad vi vill ha. Nu ska vi bara hitta dem också.

Väl hemma igen rymde jag och barnen. Huset behövdes städas och ingen gör det bättre än Jon. Inte mig emot. Vi gick till en lekplats i närheten och hade turen att möta på Wildas och Dixie dagiskompisar. De fick leka och jag prata. Sen kom även andra vänner. 1 1/2 timme på en lekplats har aldrig gått så fort

20130907-222227.jpg

När vi kom hem blev det pommes, korv och gurka till de små. Det blir så när Wilda får bestämma. Sen blev det plommon, äpple, björnbär, chips och glass. Nog dåligt.

Min mage har varit normal idag och kroppen känns bättre. Ska testa på ett lite lättare pass imorn med Jon. Mycket bål och lite kroppsövningar som chins och dips. Ja, lite kul måste jag faktiskt få ha. Nu börjar det krypa i min kropp ska ni veta. Då vet man att man börjar bli frisk igen


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna