VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mig som PT

Att vara gift med en personlig tränare, massör och kostrådgivare kan tyckas vara lyx. Frågar ni Jon får ni not ett annat svar. I alla fall när det kommer till PT-biten.

Jag är en sån där jobbig en som tvingar honom att göra övningar han inte alls vill göra. Antal reps och kilo är det också alltid fel på. Tur att jag är mästare på att låta det gå in genom ena örat och ut genom det andra

20130831-174644.jpg

20130831-174706.jpg

20130831-174715.jpg

Ni ska veta att jag är stolt. När vi började träna i december kunde han knappt lyfta upp våra barn utan att få ont i ryggen. Idag körde han marklyft i en wod på 60 kilo. Med perfekt teknik. Han har blivit starkare, smidigare och framför allt FRISKARE.

Och ja.. Jag tar lite cred för det. Även om det är han som gjort det största jobbet.

Du är grym, älskling!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna