VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Om den var jobbig!???

Dum jäkla fråga. 10 rundor. Var fick jag det ifrån? När jag hade gjort 4 ville jag bara avbryta. Tur att Jon fanns vid min sida och tyckte det var 100 resor värre. Lite taskigt av mig att utmana en person som sovit typ 4 timmar per dygn under veckans gång, men va sören. Jag ville ha ett motstånd och jag ville köra ben. Helt perfekt. För mig i alla fall

20130830-210012.jpg

Jon in action

20130830-210028.jpg

Jon efter action

Jag hade absolut ingen aning om hur lång tid den skulle ta, men någonstans i min hjärna fick jag för mig att komma in under 33.33. Jag tog den på 32.03. Lite coolt ändå.

Vi hade 20 kg på stången och 16 på kettlebellen. Sen är det inte riktigt 10 meter kanske. Måste mäta det där avståndet alltså.

Vi körde på utegymmet så att barnen kunde vara med. Bästa hejarklacken. Wilda testade på alla övningarna hon med. Hon svingade tom. Utan vikt så klart, men hon var så sjukt söt. Dixie sov sig igenom halva passet. Jag var livrädd att hon skulle vakna då hon oftast är på ett vidrigt humör just då, men hon klev ur sin vagn och ställde sig och kikade in på alla som simmade i badhuset. Sen lekte de på alla klätterställningarna. Sjukt kul tyckte dem. Sjukt otäckt tyckte pappa

20130830-210047.jpg

hej å hå

Imorgon blir det ingen träning för min del. Hinner inte med. Först kund i gymmet och sen köra Indoor Walkingpass. Därefter massage. Kanske jag hänger på Jons 30 minutare efter jobb. Chins och dips. Mycket bättre än chips och dipp


Kommentarer


  1. Anna Margareta 30 augusti, 2013 on 23:09 Svara

    Jag har blivit med crossfit efter att min man var helt såld. Nu är jag helt såld. Träna tillsammans är grymt och jag brukar skoja om att par borde köra teamwodar istället för att gå i parterapi:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna