VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Mitt företag

Många undrar hur det går mig och mitt lilla företag och jag måste säga att jag är väldigt nöjd. Jag har kunder varje dag. Personlig träning, gravid- och mammaträning och massage. Det rullar på med andra ord. Än så länge har jag kört utomhus, men nu har jag glädjen att berätta att jag även har tillgång till ett gym. Filborna Arena. Så jäkla häftigt. Jag. Personlig tränare. På ett gym. Ett RIKTIGT gym. Coolt.

Idag har jag både masserat och haft pt-timmar. Oscar tex. En sjukt lovande tennisspelare. Han är väldigt bra på sin sak. Springa, slå på bollar, göra snabba vändningar, rotera och allt sånt där, men när det kommer till kroppsövningar har vi lite mer att slipa på.

Jag anser att man måste ha en stark kärna innan man kan bli bra på allt det andra. Det är den som är vår stöttepelare. Det går bra till en viss gräns, men sen tar det stopp. Det är då man börjar kompensera med andra muskler. Muskler som kanske inte ska användas just då och skadorna börjar dyka upp. Inget vi vill ha. Speciellt inte när vi är 18 år (inte annars heller för den delen).

Oscar fick idag känna på hur viktigt det är med en stark bål. Utan den blir armhävningar, chins och dips i ringar väldigt jobbiga. När man dessutom supersetar med en annan övning för att krama ur det sista ur muskeln blir det extra tufft. Tex dips/smalarmhävning, handstand push ups/armhävning, knäböj med gummiband runt knän/höftlyft

20130829-212616.jpg

Därefter blev det en mysig liten wod

2 min burpees
Vila 1 min
Sen tabata av
Goblet squat
Svingar
Situps med kb
Vila 1 min
2 min burpees

för er som inte ser den klicka HÄR

De sista burpeesarna var inte roliga. Då ville han nog mest gå och dö. Jobbigt, men ack så givande och visst har vi jäkligt kul?!

Och på måndag släpper jag förhoppningsvis en annan nyhet. Wihii!!!


Annons

Kommentarer


  1. Jag skulle jättegärna vilja anlita dig som PT men tyvärr bor vi alldeles för långt ifrån varandra:(.
    Önskar dig en trevlig helg!!

  2. Carro 1 september, 2013 on 09:28 Svara

    Jag med men bor i Malmö

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna