VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bloggtips Crossfit

Jag kommer inte ihåg om jag tipsat om Jennifers blogg, men i så fall gör jag det igen. Hon är så jädrans ball också älskar jag hennes sätt att skriva. Vi har gått igenom samma helvete hon och jag. Kanske lite därför jag gillar det jag läser. Jag vet hur hårt hon fått och FÅR kämpa. En del av oss vill bli starka och muskulösa. En annan del sitter på axeln och viskar Du är tjock, du duger inte, du är svag. 

Men vet du vad, Jennifer? Vi är starka oavsett vad vi har för vikt på stången

Hon skriver dock inte bara om träning. Det dyker upp väldigt smarriga recept då och då också. Vad sägs om att äta morotskaka eller godispannkaka till frulle???


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna