VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Mats Lindqvist

Jag är så otroligt nöjd efter mina besök hos Mats. Jag har hela tiden sagt naprapat, men han är tydligen kiroprakter. Skit samma. Han gör så att jag har mindre ont. Idag känner jag mig faktiskt nästan helt smärtfri.

Det svåra är inte att göra något åt felet. Det svåra är att hitta det, men det gjorde han på 3 minuter typ. Sen behandlade han och bad mig återkomma 2 dagar senare. Detta gjorde jag igår, han knäckte rätt och masserade mitt säte lite (som är liiiiiite stelt) och idag kom resultatet

20130815-112207.jpg

Inget tjafs om att jag bör gå 5 gånger i veckan, att jag måste göra ditten och datten. Han var ärlig och rak. Telefonkontakt på måndag och sen utgår vi från det. Jag kommer i alla fall börja med lite övningar för att stärka upp hela höftpartiet och bäckenet. Ni vet alla de övningarna jag ger åt er, men som jag själv lätt glömmer bort att göra.

Jag måste bli min egen PT helt enkelt

För er som vill träffa Mats så kan ni klicka HÄR


Annons

Kommentarer


  1. Vad skönt att du har fått hjälp och blivit bättre. Det är guld värt med en bra kiropraktor!

  2. Elbe 15 augusti, 2013 on 12:18 Svara

    Det har verkligen hjälpt mig såå mycket att jobba med att öppna höfterna… de är nyckeln till allt liksom :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna