VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Svaga ben

Jag tycker att det borde hända något med styrkan i mina ben, men helt ärligt känner jag ingen förbättring. Hallå. Jag tycker fortfarande att en femma på 57,5 kilo är tungt. Så ska det inte vara.

Jag har en ny strategi och ska ge det några veckor. Märker jag ingen skillnad då vet jag inte vad jag gör

20130730-214141.jpg

dagens killer!

Madde hade satt ihop dagens pass. Det värsta var helt klart front squats på varje minut i 12 minuter. Pulsen stack och bålen tog stryk. Clusters var inte heller att leka med. Trots lätt vikt (25 kg) blev jag rejält trött.

Jag fick inte in någon bra känsla idag. Benen kändes stumma. Jag kände mig ofukuserad. Stress? Värmen? För lite mat (RÄTT sorts mat)? Skit samma. Passet är över, har vilodag imorgon och på torsdag kör vi igen.

Jag kan i alla fall göra muscle ups (pepp till mig själv)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna