VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Smoothies

Det är typ det jag är sugen på just nu. Varm mat vill jag bara kräkas på. Det är nästan så att jag inte ens vill ha min älskade Goda Gröten på morgonen. Jag lyckades dock tvinga i mig lite kyckling och rotfrukter efter dagens tuffa träning. 45 min indoor walking som ”uppvärmning” och dryga timmen i boxen med Madde med diverse roliga övningar. Bla en trea på marklyft på 92,5 kg och en tvåa strikt axelpress på 35. Inte fy skam. Har man inte ätit på alldeles för länge får man i sig i princip vad som helst.

Det är inte bara jag som matstrejkar nu när det är varmt. Wilda lever på gurka, sallad, tomat, kål och oliver. Hon tjatar hål i öronen på mig. Fine! Är det det hon vill äta så får hon äta det

20130729-230239.jpg

Dixie äter något bättre som tur är, men å andra sidan sover hon sämre. Det var hon som var skyldig till mina 5 timmar sömn inatt. Skitkul att busa med mamma och syrran till klockan 2 på natten. Verkligen

20130729-230247.jpg

Jag har dock varit på ett strålande humör hela dagen. Det blir inte bättre än man gör det.

Imorgon väntar ännu en grym dag. Möte på banken, träning, bus med barnen som är lediga från dagis, mys med älsklingen, PT-kund och jobb på gymmet. Så länge man andas och ler så klarar man mycket. Och just det. Äter och sover bra. God natt


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna