VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lakritspulver

Jag är fast! Lakritspulver är det nya. I gröten, kaffet, smoothien, såsen. Ja, överallt. Idag gjorde jag Goda Gröten på nytt vis och jag tror minsann det är en ny favorit. Självklart är den gluten-, laktos- och spannmålsfri

Lakritsgröt

2 ägg
2 äggvitor
1 banan liten
bakpulver
lakritspulver

Mosa banan och blanda med resterande ingredienser. Micra 1 minut. Ta ut och rör om och micra sedan till lagom konsistens. EJ för torr. Jag gillar den lite geggig i mitten. Servera med valfria tillbehör. Jag tog jordgubbar, macadamianötter och gojibär

20130723-080323.jpg

Smaklig måltid


Kommentarer


  1. Jassa 19 juni, 2014 on 23:06 Svara

    Hej! Ungefär hur mycket bakpulver på en portion? :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna