VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Jag får avbryta

Så här ligger det till.

Jag orkar bara inte äta mer ägg, kyckling, kött, fisk, nötter, m.m. Jag äter tills jag storknar varje måltid och ändå går jag ner i vikt. Jag har nu gått ner 2,7 kg på 2 1/2 vecka. Bra? Kanske det, men ärligt talat vill jag inte gå ner mer. Det var liksom inte det som var syftet med hela utmaningen. Jag ville bara bryta en vana och se vad som hände.

Egentligen mår jag skitbra. Det absolut bästa med strikt paleo är att jag aldrig får några dippar. Hungrig blir jag, men det är en annorlunda hunger. Jag står ut med den. Jag kan lätt gå 4-5 timmar mellan måltiderna vilket passar mig utmärkt som hellre lägger den tiden på annat. Det är antagligen därför jag går ner. Jag äter inte tillräckligt.

MEN ÄT MER DÅ, KVINNA!

20130712-214819.jpg

-2,7 kg

Att jag går ner i vikt är egentligen skit samma, men jag började märka på träningen att jag tappade ork. Mitt problem är nämligen att jag är för lat för att fixa till rotfrukter till varje måltid. Och det är dem kolhydraterna jag mår bäst av och som ger mig bra energi. När jag då efter måltid inte får äta något som är sött (typ bananglass) slutar jag äta då jag inte får ner mer riktig mat.

Jag tror absolut att jag kan träna hårt på strikt paleo, men då krävs det att jag sköter min kost.

Jag kommer nu lägga till lite paleotreats i form av bananglass, smoothies och andra goda geggor jag slänger ihop. En och annan riskaka med ägg på kommer också slinka ner.

Så Sara.. Nu har du testat detta. Igen. Håll dig till det du vet att du mår bäst av. Ok?

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna