VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Borgholm, stranden och kroppkakor

Eva med familj har åkt hem och kvar är jag med min lilla familj. Alldeles för kort tid enligt mitt tycke, men ibland går det helt enkelt inte att få ihop det. Vi har i alla fall ikväll och imorgon fm här på ön innan vi drar vidare till Kosta outlet. Tips till Er som är i närheten. Massa märkeskläder både till vuxen och barn. Ni ska få se vad vi kommer hem med imorgon.

Vi har njutit till max av sista dagen tillsammans. Efter träningen åts det (äckliga) kroppkakor, nej, jag kommer aldrig stoppa det i min mun, och sen drog vi in till Borgholm. Vi shoppade de obligatoriska tröjorna till Wilda, flickorna åt glass och de vuxna åt dumblings medan jag höll mig till ägg. Surprise!

20130629-200404.jpg

Wilda tjatade länge om att bada, men när vi väl var på stranden nöjde hon sig med att doppa fötterna. Jag förstår henne. Det var verkligen inte varmt

20130629-200502.jpg

Därefter hem igen och förbereda mat. Grillat så klart. Inte en dag på denna ön utan grille. Efter maten åkte Eva med familj hem och vi gick till lekplatsen. Det ÄR ju så kul att gunga och åka rutschkana

20130629-201017.jpg

Barnen sitter nu framför Disney Channel och ska snart hoppa i säng. Sen.. Sen ska jag sätta mig med fötterna i högläge med ett glas sangria


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna