VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

I Ingenstans

Idag har jag varit så sjukt tung i hela kroppen. Varenda steg har varit smärtsamt. Jag tror minsann jag behövde vila lite och jag tror att denna helg kom i rättan tid. Jag har haft det så otroligt mysigt ute på landet hos mamma och Mats. Ni som följer mig på Instagram, @saratilling, har ju redan sett ”en del” bilder. Ja, jag är en aktiv fotograf och ja, jag älskar det

20130609-205805.jpg

Vi har Inge gjort så mycket mer än traskat ute i naturen, luktat på blommor, kollat på diverse djur och myst och umgåtts. Mer än så behövs inte

20130609-212129.jpg

Idag fick vi dock besök av Alvin med familj. Äntligen fick vi ihop en träff. Det är lite så med mig. Bästa stället för en dejt med mig är på gymmet eller i boxen, men Jenny var och hälsade på sin familj (som också bor i Ingenstans) så vi slog två flugor i en smäll

20130609-212425.jpg

Alvin och Wilda lekte på riktigt bra och Dixie fick hänga med på ett hörn. Lilla Elsie låg och sov nästan hela besöket, men vaknade upp och avfyrade ett leende eller två precis innan de skulle hem.

Jag är laddad med ny energi och är nu redo att ta mig an veckan dom kommer. Mycket jobb, men mycket roligt och spännande som sker. Det är dags..


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna