VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bara kul

Ligger just nu på ett golv ensam på ett vandrarhem någon km utanför Falun centrum. Spännande. Ida lär dyka upp inatt någon gång, men då tänker jag sova så sött. Öronproppar och sovmask is da shit

20130531-222045.jpg

Helt seriöst trodde jag att jag skulle vara helt förstörd med tanke på vad jag gett mig in på, men vet ni vad? Jag är bara glad och sjukt taggad. Jag har ett mål och det är att göra mitt bästa. Så länge jag gör det ska jag vara nöjd. Mer än så kan jag inte göra.

Jag tappade nämligen det sista hoppet när jag satt och kollade runt på de olika atleterna som ska ställa upp. Jag maxar det som många värmer upp med. Jag väljer att inte tänka på det.

Nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova.

Vi höres imorn.

God natt ❤


Kommentarer


 1. Hökis 31 maj, 2013 on 22:26 Svara

  Jag tycker att du har ett bra mål.
  Att göra sitt bästa och vara glad och stolt över det är hur bra som helst.
  Min son (5år) säger- Det är bättre att våga än att vinna!

  Lycka till imorgon Sara!

  Hoppas vi ses :)

 2. Petra 1 juni, 2013 on 09:29 Svara

  Vad skönt att se att man inte är ensam som sover med öronproppar. Själv sover jag jämt med både öronproppar och ögonbindel. Det är så skönt att plugga in propparna djupt i öronen när man går och lägger sig och verkligen höra hur de stänger ute alla störande ljud. Jag sover så mycket bättre och djupare när det här helt tyst och mörkt. Öronproppar och ögonbindel fungerar som sömnmedel för mig. När jag har tagit på mig både och somnar jag direkt. Kan verkligen rekommendera alla att testa. Ibland får jag dock lite ont av öronpropparna. Har du något tips på sköna öronproppar?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna