VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Min man. Min hjälte

Som ni kanske förstått så har jag en del att göra just nu. Det är tufft, men det går. Jag tycker att allt är lika roligt och det hjälper så klart till att göra det lättare. Dessutom stöttar min man mig så otroligt mycket.

Helt ärligt gör jag inte ett skit hemma just nu. Förutom att handla och laga mat. Det är liksom min grej det där. Handla gör han ibland, men laga mat gör jag helst själv. Kontrollfreak som man är.

I natt tog han Wilda som tydligen hade mardrömmar och skulle äta och massa annat trams. Jag hörde inte ens henne. Väldigt ovanligt. Det är alltid jag som vaknar först annars. Ett tecken på att jag är lite trött kanske?

Min älskade man. Tack för att du finns vid min sida och tack för att du är världens bästa far och man

20130430-161834.jpg
Jon med liten Wilda


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna