VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Döda ben och rutor på magen

Igår gjorde jag något riktigt korkat. Jag försökte mig på att köra ben. Jag trodde (hur jag nu kunde det) att en dags vila skulle göra susen, men det fattar väl vem som helst att 3 timmar sammanlagt på en crosstrainer sliter på benen. Ja, exakt så länge stod vi på den där maskinen i fredags under utbildningen.

Höftböjaren sa till direkt, men jag försökte ignorera. Det slutade med att jag knappt kunde lyfta benet rakt upp mot magen ens. Någon som varit med om något liknande? När jag trycker precis under höftbenet strålar det ut i höft och ben. Om det är triggerpunkter eller en inflammation har jag ingen aning om, men det känns som att jag bör kolla upp det. Någon dag. Typ

ibland syns dem..

Sur blev jag. Föröskte mig på en liten wod, men i första boxjumpsen fattade jag direkt att det inte skulle gå och då gav jag upp. Orutinerat. Jag borde så klart kört på plan B. För en sån finns alltid. Typ mage. Det kan man aldrig köra för mycket, men nu sket jag i det och åkte hem till mina barn i stället. De packades ner i vagenen och vi kom alla ut i friska luften i 75 minuter. Win win..

Idag däremot. Idag ska det bli bättre träning. Idag ska inget få komma i vägen. Punkt.


Kommentarer


  1. Maria 29 april, 2013 on 08:43 Svara

    Usch höften är inte kul att ha ont i. Får ofta det vid mycket ”vridningar” och långlöpning… kanske är överansträning.
    Fin mage!!

  2. Sara 29 april, 2013 on 14:15 Svara

    Om utstrålningen/smärtan försvinner efter en stund vid pressur är det troligtvis en triggerpunkt. Har man en inflammation brukar smärtan bli värre av tryck. När du säger att du trycker under höftbenet var menar du då? Trycket du precis under höftbenskanten? Och isåfall var då, på sidan av höftbenet eller på framsidan?:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna