VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Wildas första huvudfot

20130428-221111.jpg

Jag dööör en smula. Wilda har ritat sin första huvudfot. I alla fall här hemma. Jag hittade teckningen ihoptejpad med en massa andra teckningar och tänkte först om Jon hade suttit och ritat med henne, men sen såg jag på de andra teckningarna att det fanns fler av dem. Är det inte vackert??

I morse var jag lite bitter, men det ordnade upp sig efter en långpromenad (berättar imorgon. vill inte tänka mer på det nu) med båda barnen i det underbara vädret. Jag MÅSTE verkligen komma ut oftare i naturen. Där mår jag som bäst! Och barnen gillar fortfarande att åka vagn. Ca 75 minuter blev det och jag njöt av varenda minut

Efter promenaden kom farmor hit för att umgås med barnen medan jag jobbade en timme. Min första PT-kund fick en konsultation. Så jäkla kul! Jag VET att jag har hittat rätt. Nu ska jag bara få det att gå runt också

i väntan på farmor

Wilda är just nu inne i en bra fas. Hon äter bra, sover någorlunda (vaknar 6.30 vilket är alldeles för tidigt), men det viktigaste av allt.. Hon trotsar inte hälften så mycket som för några dagar sedan. Underbart.

Dixie däremot. Hon är en pain in the ass. Hon ska bestämma ALLT. Vilka skor hon ska ha på sig, vilken jacka, vad hon ska äta, var hon ska sitta, var JAG får stå, m.m. Sån har Wilda aldrig varit. Nu ser vi verkligen skillnaderna. Dixie är mycket mer flickig av sig. Gillar att ta hand om sina dockor, står i sitt kök, väljer fina kläder och tycker om att klä ut sig. Wilda gillar plåster med bilar på

Men SOM jag älskar er, mina små monster


Kommentarer


  1. Jenny 28 april, 2013 on 23:18 Svara

    Ser fram emot att vara din första PT-kund! Kommer bli kul det här…och jobbigt :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna