VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Goda Gröten på spisen

Nu har jag testat Goda Gröten på många olika sätt. I micron, på spisen och med eller utan vissa ingredienser och nu tror jag faktiskt att jag kommit fram till det som är godast. För er som är nyfikna på de olika recepten kan söka på Goda Gröten här på bloggen så hittar ni dem.

Goda Gröten
när den är som godast

1 banan
2-3 ägg (beroende på storlek)
1 msk mandelmjöl/3/4 msk kokosmjöl
1/2-1 tsk vaniljpulver
bär
nötter och frön

Mosa bananen i en gryta och blanda väl med ägg, mjöl och pulver. Värm upp på medelhög värme och rör konstant då den lätt bränner vid. Låt koka upp till grötig konsistens. Låt den INTE bli för torr. Ta gärna av medan den fortfarande är lite kletig då äggen fortsätter att stelna efter åt.

Servera med tinade hallon och pumpakärnor. Detta är mina favorittillbehör. Vad gillar du??

20130414-075408.jpg


Annons

Kommentarer


  1. Clara 3 januari, 2014 on 11:03 Svara

    Påminde mig här om recept igen!

  2. Fråga om kost | erdoderdo 12 januari, 2014 on 11:16 Svara

    […] att ha men det kan vara hjärnspöke), eller banangröt med bär och nötter – kolla in Sara Tillings goda gröten – mums, två kokta ägg och smörgåsar (mer sällan). Och kaffe, I am kaffetorsk. Jag har […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna