VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

När man har små barn…

… slutar festen tidigt. Klockan 20 låg barnen i sängen, vännerna hade gått hem och jag och Jon parkerade oss i soffan. För en gång skull var det inte vi som avslutade kvällen. Fast Eva och Thony har en bra ursäkt. Han kallas Frank och sover inte mer än två timmar i taget. Och då helst PÅ mamma och pappa. Men söt är han

20130331-073807.jpg

Jag sitter nu här i min ensamhet. Har precis käkat frukost och väntar på att resten av familjen ska vakna. Varför jag är uppe? Laddar för gymmet så klart. Finns en risk att jag är typ ensam på plats när de öppnar. En timme mindre sömn och påskdagen på det

20130331-074140.jpg

Ha en fin dag


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna