VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Klump i magen

Det slog mig nu. En hel vecka ska jag vara utan min familj. På en hel vecka ska jag inte få pussa på eller krama om mina älskade. Nu tycker ni kanske att jag är tramsig, men det känns ska ni veta. Och inte fick jag säga hej då till Dixie heller då hon låg och sov. Wilda vaknade som tur var till och gav mig många pussar

20130331-130012.jpg

Jag ska alltså ha praktik i Stockholm. Jag ska vara hos en tjej som jobbar som PT på Sats Spårvagnshallarna. Säger mig inte så mycket dock. Kan ingenting om Sthlm. Har varit där 3 gånger typ. Det blir så när man har Köpenhamn 1 1/2 timme bort.

Sitter nu på flygplatsen och ska snart checka in. Höres ikväll när jag kommit på plats


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna