VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En morgon med Kristian

Dagen började 6.30 då Wilda tyckte att det var morgon. Jävla fullmåne! Fast å andra sidan kunde Jon ligga kvar en stund (fortfarande skuldkänslor) då jag hade gott om tid att klä på både mig och barnen. 7.15 var de på dagis och jag kunde åka iväg till gymmet för att pressa Kristian. Stackarn fick något rejält att bita i

20130228-091727.jpg

Ni som läser mina Crossfitinlägg och är intresserade vet vad jag snackar om. Ni andra får Googla eller kolla på min Instagram (@saratilling).

Kristian kämpar lite med höften och eftersom han slarvar räknade vi ut att han idag gjort sammanlagt 79 pressar på 60 kg (stark(are) kommer du bli i alla fall)

20130228-092154.jpg
110 kg 7×7 easy peasy

Nu ska jag iväg till skolan. Sen ska det masseras, tränas och jobbas. Tuff dag med andra ord, men ack så rolig.

Idag är en bra dag och jag är stolt över att vara JAG


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna