VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Världens sämsta fru!

Hur fan kan man glömma sin mans födelsedag. Allt annat har jag koll på. ALLT!

20130227-153011.jpg

Igår kväll sa jag till Wilda att vi skulle göra frukost till pappa och sjunga ”leva”. Nu var problemet det att det enda jag tänkte på imorse var om Wilda hade fått urinvägsinfektion eller ej. Hon vaknade nämligen igår vid 23 och skrek att hon hade ont i kissen. När hon sedan kissade grät hon jättemycket.

Som tur var var det som bortblåst imorse, men hon påminde inte mig. Får jag skylla på min 3-åring eller det är lite väl lågt?

Men present fick han. Ett par knästrumpor han kan ha när han tränar, en bok och ett choklad. Dessutom ska han få beställa ett par träningsshorts ikväll

20130227-153544.jpg

Jo då… Lite snäll är jag allt


Kommentarer


  1. Min dotter grät också när hon kissade en dag o sa att det stacks. Men sen så klagade hon inte över mer smärta. Vi valde ändå att ta henne till VC nån dag senare o hon hade urinvägsinfektion trots att hon inte klagat över smärta mer än en gång o fick antibiotika….. Barn kan ju ibland ha väldigt hög smärttröskel. Så kolla kanske Wilda ändå…. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna