VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Ibland plingar det till

Numera följer jag inte så många bloggar. Det hinns liksom inte med. Jag har plockat bort huuur många som helst från min bloglovinsida. De flesta uppdaterar dagligen, medans jag har kvar några som jag hoppas på ska börja blogga igen. En av dem är Elbe, aka Smaljeansen.

Egentligen vet jag inte varför jag fastnade för hennes blogg. Jag vet att jag kikade in några gånger först, men då hon mest skrev om att gå ner i vikt var det inte så intressant för mig. Sen.. Sen provade hon på Crossfit och kom på att hon ville bli stark. Det var nog då jag blev hooked. Hon skrev inte speciellt mycket om det, men jag kände att det var något som lockade.

När jag så var på Crossfit ”SM” i Stockholm fick jag nys om att hon skulle dit. Jag såg henne direkt (trots att hon aldrig visar sitt face) och bestämde mig för att hälsa. Det är jag glad för. Hon var precis så som jag hade föreställt mig. Jag möttes av hennes vackra leende och jag fick tom veta hennes riktiga namn. Det ni! Skämt åsido..

Nu har hon i alla fall skrivit ett nytt inlägg och det intresserade mig mer än någonsin. Va fan.. läser bruden mina tankar??

Läs inlägget HÄR och klicka er vidare på länken. Mycket läsvärt


Annons

Kommentarer


 1. Nina - Glamourmamman 15 februari, 2013 on 14:38 Svara

  Kan bara instämma!! Fastnade också direkt för hennes blogg – och det var en sorg när hon sa att hon skulle lägga ner. Så glad jag blev att du tipsade om hennes uppdatering :-)

  Trevlig helg!

  • i min lilla lilla värld 16 februari, 2013 on 08:11 Svara

   Vi får hoppas att hon börjar igen

 2. Stepup 2 Fitness 15 februari, 2013 on 14:42 Svara

  En underbar tjej och hennes blogg är saknad!

  • i min lilla lilla värld 16 februari, 2013 on 08:10 Svara

   Eller hur?

 3. Rund är också en form! 15 februari, 2013 on 22:03 Svara

  Hennes blogg har jag missat. Men håller med om att det är härligt när man hittar de där bloggarna som man verkligen fastnar för. Svårt att sätta fingret på varför bara. :-)

  • i min lilla lilla värld 16 februari, 2013 on 08:09 Svara

   Jag tror minsann jag fastnat även för din nu hihi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna