VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Crossfit FilbornaArena

Wihoo! Igår blev det som sagt mys i boxen på Filborna. Det var ett pass jag sett fram emot, men halsen satte stopp. Jag lyssnar faktiskt på vad kroppen min säger. Ibland..

I stället stod jag vid sidan om och granskade mina fina vänner hur de lyfte och svingade och hade sig. Man lär sig otroligt mycket bara på det. En återkommande teknikgrej som jag la märke till var att höften användes för dåligt. Ett stort problem hos de flesta av oss dödliga. De fick upp vikterna, men hade de använt höften mer hade de sparat grymt med energi och kommit i mål snabbare. Fast en sak i taget

Inte nog med att de fick köra Elisabeth (21-15-9 Power Cleans och Dips). De fick även göra 50 toes2rings och 50 l-sit. Deras underarmar skrek i slutet kan jag meddela

Fia i sina muskeltights

Och titta vad jag kom hem med. En ny liten familjemedlem. Hela 16 kg tung. TACK, Fia

Nu frulle!


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna