VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Är det verkligen sant?

20130130-211042.jpg

Klarade jag mig verkligen ifrån att bli riktigt sjuk? Kan det vara så att tack vare nästan 10 timmar sömn inatt plus massa (jo, vi talar mängder) mat gjorde att det aldrig bröt loss? Eller ligger det och väntar på rätt tillfälle??

I vilket fall så känner jag mig hur pigg som helst nu. Min röst är det inte mycket med, men jag har inte längre ont i halsen. Halva dagen har spenderats i sängen med skolprojekt och halva med barnen och nu på kvällen stack jag till gymmet. Dock inte för att träna så klart. Döh…

Stackars Wilda är så uttråkad. Det räckte inte att vi åkte till affären i nästan 2 timmar. Tur att hon ska få gå till förskolan imorgon

Sen har vi den där Dixie. De senaste dagarna har tröjan varit blöt av allt snor och dreggel som runnit ut. Förklaringen hittade jag idag. Tand nr 6 (vänster 2:a) har kikat fram under natten. Den på höger sida kommer nog vilken dag som helst också

Nu ska jag mysa framför datorn några minuter och sen ska jag hoppa i säng. Ännu mera sömn och mycket mat och jag är snart fit for fight igen


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna