VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bästa starten!!

21.15 släckte vi lampan igår. Jag och Jon. 6.45 ringde min klocka. Inte en endaste gång har jag vaknat i natt. Helt sjukt. Hade jag inte haft en dejt med gymmet hade jag fått sova till 7.30. Det var då barnen vaknade. De var visst lite trötta. 13 vs 14 timmar sömn för di små. Idag är de redo för skolan.

Jag har som sagt hunnit med att träna, äta frulle och lämnat barnen på dagis. Bra jobbat. Fast jag tycker verkligen inte om att träna kl 7 på morgonen. Speciellt inte då senaste målet var 18 igårkväll (klarar inte av att äta direkt innan träning)

20130128-091807.jpg

Men vissa dagar är det bara att göra det. Som studerande och arbetande 2-barnsmamma får man ta varje chans som finns till träning.

Vet ni om en sak? Varje söndag planerar vi inte bara veckans mat. Vi planerar och skriver även in exakta träningstider i almanackan. På så vis glöms ingen bort. Så mycket betyder träning för oss. Hur mycket betyder den för dig??


Kommentarer


  1. Malla 28 januari, 2013 on 10:24 Svara

    Den betyder mycket! 🙂 Vi planerar och inhandlar (oftast) maten på söndagar, så allt ska vara klart och planerat.
    Träningen planerar jag dock aldrig, den finns färdig i skallen. 4 luncher ämnar jag till träning varje vecka. Utöver det blir det ett hemmapass då jag känner för det och garanterat en promena under helgen 🙂

  2. Linda 28 januari, 2013 on 12:41 Svara

    Ibland är det gött med morgonträninen, ibland den enda tiden på dygnet som funkar för en småbarnsförälder…!

    Vi gör både matlista, planerar träningen och styr upp den kommande veckan! Allt för att det ska flyta så smidigt som möjligt 😉 Träningen för oss båda är prio ett, efter barnen såklart 😀

  3. Josefin 28 januari, 2013 on 13:51 Svara

    Både jag och sambon är träningsinstruktörer (spinning och bodypump) så vi har några pass i veckan var. Utöver det går vi på andras pass eller i gymmet ibland, så träning är rätt viktigt här. Blir lite pusslande då jag jobbar skift (sjuksköterska på en medicinavdelning) men vi har snälla mor- och farföräldrar som ställer upp och är med barnen 1 timme eller 2 lite då och då 🙂

    Förresten så har jag kakmonstret nummer 1 provat både paleogröt och paleobröd den senaste tiden, jättegott! Vettig och god mat även fast jag inte skulle vilja gå all in på den, men byta ut några måltider och så är ju bara gott och nyttigt!

    Hoppas barnen blivit friska nu! Träna på/J

    • i min lilla lilla värld 29 januari, 2013 on 20:58 Svara

      Åh.. Va kul att läsa. Jag kan inspirera lite trots allt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna