VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Det vackraste jag vet

20130101-224433.jpg

Hela kvällen har jag suttit och redigerat bilder och lagt in dem i rätt månadsmapp PLUS säkerhetskopierat allt. SÅ. JÄKLA. TRÅKIGT, men ack vad nöjd jag är nu. Nu kan datorn krascha utan att jag behöver oroa mig för att några bilder ska försvinna. Tom alla bilder som är tagna med mobilen sitter säkert. Fan va bra jag är!

Det här med att titta på 100-tals bilder tagna på ens familj. Snacka om att man blir bölig. Jag har världens finaste barn och man. Så är det bara.

Dessutom har flickorna varit på strålande humör ännu en kväll. Jag var borta drygt en timme för att massera farmor (jo, jag är utbildad massör ska ni veta) och de skötte sig exemplariskt. Dock ville lillskiten inte äta till någon reda. Kanske inte så konstigt med tanke på att hon åt en hel burk med makrill 2 1/2 timme tidigare

majskrokar går alltid ner

Wilda däremot. Hon äter för tre just nu. Antagligen för att hon växer så sjukt mycket för tillfället

i sitt underbara linne från ByKier

Nu ska jag hoppa i säng. Imorgon väntar ett pass med några av de andra instruktörerna på Filborna. Jag tycker det är så tråkigt att vi aldrig får träna ihop så jag fixade en dejt. Boxen ska användas till max. Det tänker jag se till


Kommentarer


  1. Det där är något jag skulle behöva göra .. men som jag smiter undan hela tiden … kanske måste ta tag i det nån dag sen när ungarna är hos dagmamma :)

    • i min lilla lilla värld 7 januari, 2013 on 08:33 Svara

      Skönt när det är gjort

  2. Aniika 2 januari, 2013 on 17:19 Svara

    Åh , bra påminnelse. Och grattis till nytt PR!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna