VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lillskiten sover och sover och sover

Jag tror ungen kom upp i 18 timmar sömn dygnet som var. Helt sjukt. Hon måste fått tröttsjukan eller nåt. När hon väl var vaken var hon på pisshumör. Åt gjorde hon inte heller. Misstänker ont i halsen

20121129-220621.jpg

Ett litet bad fick de två gnällspikarna i alla fall. De var glada och jag fick andas ut. Jon passade på att träna

20121129-220721.jpg

På tal om träna. Det har jag inte gjort sen i onsdags. FÖRRA VECKAN! Helt sjukt ju. Abstinens har jag, men inte så mycket ångest. Ännu ett stort framsteg. Bitarna börjar falla på plats. Jag har funnit MIN väg. Sen ska jag bara välja rätt i varje korsning, men det bästa är att jag kan vända om jag råkar gå fel.

Wilda mår för övrigt mycket bättre. Skulle nog säga att hon är helt frisk. Lite utslag runt munnen bara, men de är typ helt torra. Nu ska hon bara börja äta igen

20121129-221146.jpg

Nä, nu ska jag ladda för prov. Anatomi del 2. Wish me luck


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna