VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Shopping ska vara kul

Men det är det inte när det är tråkiga saker som vinterjackor, vantar och annat som behövs denna kalla årstid. Dessutom blir man fattig på kuppen. Nu slipper i alla fall mina barn frysa när de går utanför dörrarna.

Jon är ute och springer, barnen leker på toaletten (vågar inte titta) och jag står och väntar på att pastan ska bli klar. Snart ska jag iväg till gymmet igen. Inte för träning utan för praktik. Några timmar i receptionen ska avverkas och jag ska försöka lära mig något nytt

20121031-153415.jpg
Wilda har nu en pyjamas som inte är 5 storlekar för liten

20121031-153506.jpg
Dixie nöjde sig med bollen hon


Kommentarer


  1. Nä, inga kul utgifter… men skönt när det är gjort!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna