VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Saknar

Nu får jag erkänna att jag saknar min man. Riktigt mycket. Och det har inte att göra med att jag är själv med barnen. De sköter sig riktigt bra. Nada gnäll trots att de borde vara lite trötta efter en väldigt intensiv helg med för lite sömn

20120930-173217.jpg

Något annat jag får erkänna är att jag har varit riktigt dålig på att fota. Jag har helt enkelt inte haft tid. Jag och Johanna har antingen haft fullt upp med barn, matlagning eller att prata för mycket. Det är vi bra på båda två minsann. Fast vi är duktiga på att lyssna också

20120930-174611.jpg

Wilda sitter och ritar och Dixie ligger och gosar med kuddarna. 45 minuter till måste jag få den att hålla sig vakna. Kan bli svårt det här med tanke på att den stora håller på att somna sittandes

20120930-174735.jpg

Nu är min mat klar. Stekt korv och blomkål med en liten sallad. Gräsänkemat med andra ord


Kommentarer


  1. Malla 1 oktober, 2012 on 08:12 Svara

    tur att tiden går snabbt, så är han snart hemma igen 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna