VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hinner du med?

För jag gör det inte. Dagen har bara sagt Tjoff. Nu sitter vi i bilen och ska köra till affären (lugn lugn.. jag står still) för att fylla på med frukt och grönt. Dyrt det där. Tyvärr, men vill man må bra får man betala lite mer

20120930-124710.jpg

Jag är så otroligt trött. Alldeles för lite sömn, hård träning igår och för mycket vin, men allt har varit värt det. Varenda sekund…


Kommentarer


 1. Johanna - Life by Me 30 september, 2012 on 13:58 Svara

  Sara, visst hade du lagt upp ett recept på glass gjord på turkiskt yoghurt? Jag hittar det inte :(

  • i min lilla lilla värld 30 september, 2012 on 15:41 Svara

   Konstigt. Ska kolla igenom mina inlägg

  • i min lilla lilla värld 30 september, 2012 on 15:46 Svara

   Hittar inte, men ta vad du har hemma. Yoghurt, banan, bär typ hallon el blåbär, kokosmjölk, sötning typ dadlar el honung, kakao kan va gott, m.m.

 2. Therese 30 september, 2012 on 14:02 Svara

  om jag hinner med? vi har ju nästan samma ålder på våra, tror jag. och NÄEJ jag hinner inte ett skit! och jag brukar stressa upp mig för att jag inte hinner ha det så städat som jag vill. men det försöker jag lägga ned – bättre att ha kvalitetstid med barnen :) jag vet inte hur dem gör, du vet dem där som hinner, eller iallafall skriver att dem hinner 😉

 3. Lottas gata 1 oktober, 2012 on 14:33 Svara

  De som hinner – de prioriterar annorlunda, värderar annorlunda, jobbar annorlunda. En kompis till mig tycker att hon hinner med allt; hus, hem, barn. Hemmet ser ut som ett bombnedslag, men hon bryr sig inte, hon ser inte, hon är nöjd. Henne kan jag ju liksom inte lyssna på och få dåligt samvete av, hon har helt uppenbart inte samma syn på hinna med som jag har!

  Sänk ambitionsnivån på vissa saker, och bestäm vad som ska göras och inte. T ex bestäm att det är ok att tvätten inte blir vikt, det är ok att den tvättas och läggs på bänken i tvättstugan. Då blir den inget dåligt samvete – det är ju bestämt att den ska ligga där!

  Och, tiden med små barn är kort. Rätt vad det är så är de 5 år och livet flyter på ett helt annat sätt. Att nedprioritera hem nu, innebär inte för resten av livet. Det är bara nu, sen är det något annat som får bortprioriteras.

  • i min lilla lilla värld 4 oktober, 2012 on 08:12 Svara

   Tack!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna