VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Snabb förkylning

20120901-194120.jpg

Jag vet inte om jag vågar säga det, men båda barnen är nästan helt fria från förkylningen. Lite snorig näsa bara, men vem har inte det när förskolorna öppnar igen? Dixie har idag kunnat äta riktig mat vilket alldeles säkert påskyndat det hela

man får ha samma tröja 3 dagar i rad när man är sjuk

För övrigt så släppte Dixie taget idag. Hela 2 sekunder stod hon helt själv. Stolt mamma här. Sen har hon äntligen fattat att hon kan gå längs möbler eller mig när jag ligger på golvet. Vi får la se om hon går innan Wilda gick helt och hållet. Om jag inte minns fel så var hon drygt 13 månader. Får ta och kolla upp det där.

Och Wilda är inne i en växtfas. Hon äter för 2 just nu. Fatta att jag njuter. Tänk om det alltid kunde vara så här. Inget tjat. Inget tjafs. En annan sak är att hon börjat uttala ord (mer) rätt. Jag tror att det är nu när hon gått tillbaka till förskolan. Och att hon helt enkelt är redo

så här glad blir man när man äter ordentligt

I morgon ska vi ha kalas för Dixie. Denna gång är det familjen som ska fira henne. Tänk att hon blir 1 år på måndag. Min lilla bebis blir stor


Kommentarer


  1. maria 1 september, 2012 on 21:48 Svara

    Sötnosarna!

  2. missagda 1 september, 2012 on 23:25 Svara

    Vilka gosiga ungar! Håller tummarna att de är helt friska nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna