VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Min coach blir din?

Min kära coach har bytt adress till sin blogg och jag som har varit kass på att uppdatera mig i bloggvärlden på senare tid hade missat att lägga till henne i min bloglovinlista. Skäms! Men nu är det åtgärdat och när jag läste igenom ett av hennes inlägg blev jag rörd till tårar. Ja, det är sånt HÄR som berör fröken Tilling. Det och söta barn (kände att det borde tilläggas). Om ni går in och läser hela inlägget ser ni också att min coach kan bli din. Ni FÅR ju bara inte missa denna chans!!

Förstår ni vilken tur jag har haft som fått ha denna otroliga kvinna att göra min programmering? Hon har lagt ner så sjukt mycket tid på mig och jag har verkligen inte varit en enkel klient. 100 frågor dagligen, 100-tals videoklipp har skickats för att utvärderas, jag har bett om filmer, bilder och beskrivningar på för mig nya övningar, jag har varit lite av en pain in the ass (skulle man nog kunna kalla det).

Ni som följt mig vet ju att jag fått ”lära mig” crossfit på nästintill egen hand. Jag tränar för det mesta i min ensamhet på Filborna (världens bästa gym btw) UTAN coach. Min coach finns i mobilen. Jag filmar. Coachen säger vad jag gör rätt och fel. Jag lär mig. Jag gör om. Förhoppningsvis mer korrekt eller helst rätt.

Jag vet att ni är många som är nyfikna på Crossfit och jag vet också att många av er inte har tillgång till en Box. Så.. Vad väntar ni på? Maila henne. NU!


Kommentarer


  1. JoAnna 22 augusti, 2012 on 20:25 Svara

    Härligt med en coach som pushar dig framåt. Följde hennes blogg innan hon la ner den för en tid sedan. Men sen har jag inte uppfattat att hon startat en ny.
    Hon verkar jätteduktig och bra. Kör hårt med henne, och ha dina 100 frågor varje dag. Det är så man lär sig !!

    • i min lilla lilla värld 24 augusti, 2012 on 21:23 Svara

      LÄS DEN!

  2. Rasmus 22 augusti, 2012 on 21:09 Svara

    Jag är SÅÅÅ stolt över dig syster

    • i min lilla lilla värld 22 augusti, 2012 on 21:37 Svara

      Åh, lillebror!

  3. Therese 22 augusti, 2012 on 22:18 Svara

    Vilken disciplin du har, grymt jobbat!

    • i min lilla lilla värld 24 augusti, 2012 on 21:23 Svara

      hehehe

  4. clara 22 augusti, 2012 on 22:51 Svara

    Ironwoman!

  5. clara 22 augusti, 2012 on 22:51 Svara

    (Du alltså. Säkert Sara med)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna