VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tävla Crossfit

20120811-193850.jpg

Ja, om 2 veckor är det alltså dags och äntligen har jag kommit till den gränsen där jag endast tycker att det ska bli kul. Jag har haft en sån otrolig ångest över det här. Jag har varit på vippen att kasta in handduken, men sån är inte jag. Det vet ni ju. Jag är fan ingen quitter. Veckan som har gått har varit värst. Jag har känt mig sämst i hela världen och jag har haft EN tanke i huvudet. Jag kommer göra bort mig!

Fast efter träningspasset idag med min lagkamrat Madde känns det genast mycket bättre. Något hände under passet (trots att vi körde snatch som jag suger på). Jag fick tillbaka den riktiga glädjen och nu längtar jag tom. Jag tror det hjälpte att vi snackade en hel del också. TACK, Madde Madelito.

För er som undrar vad det är för tävling så kan ni klicka HÄR. Jag, Madde och Snez ska ingå i ett nybörjarlag. Exakt vad som kommer ske under dagen vet vi inte riktigt ännu. Mer än att det bla ska simmas. Ja, ni läste rätt. Hujeda mig. Imorgon har jag vilodag från träningen, men ska nog minsann hoppa i plurret mest för att få känna på vattnet. Kan vara en bra idé innan man slänger sig ut i havet


Kommentarer


 1. StepUp 2 Fitness 11 augusti, 2012 on 21:20 Svara

  Vad grymt!!!! Vad häftigt!!! Det kommer du att fixa galant och det ska bli riktigt kul att följa dig.

 2. JoAnna 11 augusti, 2012 on 23:55 Svara

  Shit vad kul !!
  3-2-1 GO !!!!
  Du kommer att grejja det galant !

 3. Lilla bebis - tränande mamma 12 augusti, 2012 on 10:34 Svara

  Lycka till:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna