VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Reebok

Jag har alltid varit sämst på att köpa ordentliga träningskläder. Helt sjukt med tanke på hur många timmar jag lägger på träning. Oftast har jag inte ens haft kläder som är anpassade till det. Jag har aldrig förstått det där med att lägga en massa pengar på snygga kläder som bara ska användas i gymmet. Ni hör ju själva hur korkat det låter. Det har ju inte (bara) med utseendet att göra. Det fattar jag nu.

Sen jag fick hem kläder från Reebok kommer jag aldrig att träna i något annat. Jag är totalt fast. Jag tänker aldrig på kläderna när jag tränar. De är liksom en del av mig. Jag säger good bye till linnen som kasar upp, sömmar som kliar, svett som inte kommer ut, kass kvalitet. Jag hade kunnat skriva mycket mer

Jag har testat lite olika, men jag måste säga att jag gillar kläderna från Crossfitkollektionen bäst. Och nej.. Det är inte bara för att de är snyggast. De sitter helt klart bäst och är de bekvämaste träningskläderna jag någonsin stoppat in min lilla hydda i

Ni måste hålla med om att de är snygga???

 

När det kommer till skor har jag aldrig vetat vad jag ska leta efter. Det har resulterat i att jag tränat i skor som gått alldeles för många mil eftersom jag inte pallat byta. Sen fick jag dessa

Exklusiv RealFlex-teknologi hjälper foten att röra sig naturligt. Individuella, rörelsevänliga flexenheter på sulan hjälper din fot att röra och böja sig naturlig när du springer. Ovandelen på RealFlex Optimal består av en ventilerande mesh i polyester som är sammanfogad i en het smältprocess, vilket bidrar till extra stabilitet och lägre vikt. En tunn mockaliknande plös förstärker barfotakänslan. Den förstärkta hälkappan ger extra komfort när du springer.

Kan det månne vara dessa som gör att jag sprungit snabbare på sistone??

Som sagt. Kvalitet framför kvantitet. Längtar redan efter att få testa Real Flex senaste löparsko

 


Kommentarer


 1. foraldrafitness 31 juli, 2012 on 08:25 Svara

  Snygg kvinna i snygga kläder, skorna är super!

 2. Fröken M 31 juli, 2012 on 08:42 Svara

  Riktigt fina kläder som till och med gör en latmask som mig träningssugen !! :)

  • i min lilla lilla värld 31 juli, 2012 on 20:11 Svara

   hahaha Det där tror jag knappt på 😉

 3. Vevve 31 juli, 2012 on 09:10 Svara

  de två långärmade tröjorna var som sydda efter dina mått. Jag förstår att du vill leva i dem!

  • i min lilla lilla värld 31 juli, 2012 on 20:10 Svara

   hahah SANT!

 4. Annah 31 juli, 2012 on 09:11 Svara

  Snygga träningskläder. Jag var precis som du tidigare. Att ett par träningskläder som jag använde och vanliga linnen till. Men när jag var i NY passade jag på att köpa lite mer träningskläder och nu kan jag inte tänka mig att träna i annat.

 5. SuperSHEro 31 juli, 2012 on 09:14 Svara

  Jag är likadan! Tränar i gamla militärtröjor, t-shirts, linnen… förr tränade jag alltid i gamla överdragsbyxor från fotbollen.. tills jag en dag testade löpartights! OMG. Sen dess har jag typ bara tränat i tights och anpassade byxor.. Tröjorna är dock fortfarande gamla linnen och dylikt. :)

  Behöver nya byxor, tughts och shorts dock så ska kolla in reeboks collection. Hur är de i storlekarna?

  • i min lilla lilla värld 31 juli, 2012 on 20:10 Svara

   De är ganska stora i storlekarna faktiskt. Speciellt underdelarna

 6. Kajsa 31 juli, 2012 on 09:20 Svara

  Både du och kläderna är skitsnygga!
  Kram Kajsa

  • i min lilla lilla värld 31 juli, 2012 on 20:08 Svara

   Tack så hjärtligt

 7. Anna 31 juli, 2012 on 10:29 Svara

  Håller helt med Kajsa jag. Kläderna är skitfina och du är skitsnygg i dem! Det är väl kul att få vara fräsig på gymmet. Reebok verkar ha lyckats och jag ska spana in kläderna nästa gång det vankas nya träningskläder.

  • i min lilla lilla värld 31 juli, 2012 on 20:07 Svara

   De har verkligen lyckats kan jag meddela

 8. Clara 31 juli, 2012 on 11:30 Svara

  Because your worth it!

  • i min lilla lilla värld 31 juli, 2012 on 20:07 Svara

   Tack bruden

 9. StepUp 2 Fitness 31 juli, 2012 on 11:53 Svara

  Snygga kläder på snygg och fit tjej!!! Jag gillar också Reebok och speciellt skorna :)
  Kramar!

  • i min lilla lilla värld 31 juli, 2012 on 20:07 Svara

   Tack

 10. ealina 31 juli, 2012 on 17:51 Svara

  Kul med nya träningskläder!
  Fin du är! 😀

  • i min lilla lilla värld 31 juli, 2012 on 20:04 Svara

   Men tack!

 11. Jenny 31 juli, 2012 on 19:09 Svara

  Träningskläder är super-viktigt! Grymt snygga!

  • i min lilla lilla värld 31 juli, 2012 on 20:03 Svara

   Ja, NU vet jag det haha

 12. JoHo 31 juli, 2012 on 21:29 Svara

  Supersnygga!! Och åh, vad skönt det är med riktiga funktionskläder – som dels SITTER som de ska, dels ser till att svetten ”försvinner”! Grattis till att du fattat 😉

  Och skorna, galet snygga!

 13. Sara 1 augusti, 2012 on 09:45 Svara

  Har du hunnit tvätta kläderna än? Isf va tycker du om kvalitén? På mina reebok cf kläder lossnar de dit limmade trycken och sömmar släpper … De kanske har förbättrat sig så vore kul och höra hur du upplever dessa ? 😉 ovasätt vad så är det ju absolut snygga och gryymt sköna kläder!! Tack för en toppen skön och personlig blogg :)

  • i min lilla lilla värld 2 augusti, 2012 on 20:46 Svara

   Jo då.. Jag har tvättat och inget lim som lossnar minsann. Supernöjd är jag verkligen!

   Och du.. Tack

 14. nicole 1 augusti, 2012 on 16:58 Svara

  Aaaaah CRAVINGS! Beställde du hem från nätet? Superintresserad av crossfit-kollektionen :) Och vad gick skorna/kläderna på?
  Supersnygga verkligen – och du ser FAB ut i dom!

 15. Annie 1 augusti, 2012 on 19:42 Svara

  Huvudsaken är alltid funktionaliteten i det, men det skadar ju inte att man är sngg i dem och det är du verkligen!

 16. Lisa - Mamma till Alva och Noah 2 augusti, 2012 on 23:14 Svara

  Jag är likadan.. har alltid tränat i det jag haft hemma, typ fula urtvättade t-shirts och joggingbralls haha! Men sen skickade min farbror mig ett par assköna fitnessbrallor & linne från sitt företag Better Bodies och daaaaaaaaaaaaaamn :) sån skillnad!!! Så lätt man känner sig när man pwar, haha

  Skitsnygga kläder btw!

  • i min lilla lilla värld 3 augusti, 2012 on 07:45 Svara

   Från SITT företag??

   • Lisa - Mamma till Alva och Noah 3 augusti, 2012 on 23:23 Svara

    Haha, ja, han äger det

    • i min lilla lilla värld 4 augusti, 2012 on 08:28 Svara

     Coooolt!! Vill han få mer reklam kan han ju skicka lite plagg till mig hahaha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna