Ni som följer mig på Instagram (saratilling) har sett denna bild
Detta är alltså rabarberpaj som även jag får äta. Inget mjöl, socker eller havregryn med andra ord. Exakt recept har jag inte utan ni får helt enkelt gå på känsla
Nyttig Rabarberpaj
rabarber
stevia strö
fiberhusk
kokos
smör
mandelmjöl
vatten
Blanda smör (ca 150 gr till en stor form), mandelmjöl och ca 2 msk vatten till en smet (lite kletigare än pajdeg) och ställ kallt i 1 timme. När smeten stelnat skär valfri mängd rabarber i bitar och lägg i ugnsfast form. Strö över Stevia strö, kokos och lite fiberhusk. Ta fram smeten som nu är som en deg och platta ut i händerna och lägg över rabarbern. Ställ lågt ner i ugnen i ca 30 min 200 grader. Håll koll så att den inte bränns. Lägg i så fall lite folie över. Serveras varm. Valfria tillbehör
Yummie
OMG va gott detta ser ut!!! Måste provas imorgon eller senare i veckan. Perfekt juuu!!
Paleo style me likey ; )
Me likey too
Yey, den måste jag prova! Har alla ingredienser förutom mandelmjöl hemma. Har du nåt tips på var man köper bra (och billigt…) mandelmjöl?
Åh, detta ska testas, vi har massor med rabarber i år!
DO IT!
Den här försökte jag mig på igår, den var himmelsk!
Jag sa ju det!!