VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Paleovänlig Rabarberpaj

20120530-201837.jpg

Ni som följer mig på Instagram (saratilling) har sett denna bild

Detta är alltså rabarberpaj som även jag får äta. Inget mjöl, socker eller havregryn med andra ord. Exakt recept har jag inte utan ni får helt enkelt gå på känsla

Nyttig Rabarberpaj

rabarber

stevia strö

fiberhusk

kokos

smör

mandelmjöl

vatten

Blanda smör (ca 150 gr till en stor form), mandelmjöl och ca 2 msk vatten till en smet (lite kletigare än pajdeg) och ställ kallt i 1 timme. När smeten stelnat skär valfri mängd rabarber i bitar och lägg i ugnsfast form. Strö över Stevia strö, kokos och lite fiberhusk. Ta fram smeten som nu är som en deg och platta ut i händerna och lägg över rabarbern. Ställ lågt ner i ugnen i ca 30 min 200 grader. Håll koll så att den inte bränns. Lägg i så fall lite folie över. Serveras varm. Valfria tillbehör

Yummie


Annons

Kommentarer


  1. Primal Fit 30 maj, 2012 on 22:04 Svara

    OMG va gott detta ser ut!!! Måste provas imorgon eller senare i veckan. Perfekt juuu!!
    Paleo style me likey ; )

    • i min lilla lilla värld 2 juni, 2012 on 21:31 Svara

      Me likey too

  2. frida 31 maj, 2012 on 12:59 Svara

    Yey, den måste jag prova! Har alla ingredienser förutom mandelmjöl hemma. Har du nåt tips på var man köper bra (och billigt…) mandelmjöl?

  3. Johanna - Mamma, mode, skor 31 maj, 2012 on 22:09 Svara

    Åh, detta ska testas, vi har massor med rabarber i år!

    • i min lilla lilla värld 2 juni, 2012 on 21:29 Svara

      DO IT!

  4. Hanna 28 juni, 2012 on 20:15 Svara

    Den här försökte jag mig på igår, den var himmelsk!

    • i min lilla lilla värld 28 juni, 2012 on 22:10 Svara

      Jag sa ju det!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna