VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lite framåt, men mest bakåt

20120528-202002.jpg

Den där Dixie har fortfarande inte kommit på hur man ska ta sig framåt. Jo, en bit. Från sittandes ner till mage och sen upp till sittandes igen. Fast längre än så kommer hon inte. Idag kröp hon framåt med händerna, men benen ville inte riktigt hänga med. Jag kollade bakåt i arkivet och såg att Wildingen var 9 månader och 6 dagar ung då hon kom på hur man skulle ta sig framåt. Jag VET att man inte ska jämföra sina barn, men det är allt lite kul att se hur lillasyster faktiskt följer i Wildas fotspår på många saker

Wildingen har idag fått sin första spink. En riktigt stor en dessutom. Tyvärr lyckades jag inte operera ut hela så nu håller jag tummarna för att det inte blir infekterat. Trots nål och pincett skötte hon sig super, men till sist blev tårarna för många och jag fick ge upp. Det går ju bara inte att göra sina barn något ont även om det är för deras eget bästa

Wilda älskar att skala ägg. Jag låter henne alltid skala mina i hopp om att hon ska smaka och förstå hur gott det är. Idag slickade hon på ägget och tog därefter en tugga. Den svaldes tom, men sen var det nog. Äckit… 

Vet ni vad? Imorgon kommer min syster och hennes familj äntligen till Sverige. Jag håller på att längta ihjäl mig. Just nu sitter dem på flyget och har mååånga timmar kvar. Jag hoppas så att det går bra för dem. Fast Matilda verkar vara en lugnt liten tös så det ska nog inte vara några problem. Åh.. SNART!


Kommentarer


 1. Josefine och Viggo 29 maj, 2012 on 00:12 Svara

  Jag håller med Wilda, ägg är inte gott! Blev tvingad att äta det på förskolan när jag var liten, fick inte gå ifrån innan det var uppätet. Sedan dess har jag inte ätit ägg. Så ; Vad kan man äta istället? ngt förslag? jag tycker inteheller om äggstanning eller omelett. Har ju lite smått börjat med en blandning av GI och LCHF o då är det ju ägg som gäller men det äter ju inte jag!

  Vad underbart att din syster komme rhem :) min kommer i början av Juli, man längtar så det knakar ibland :)

  • i min lilla lilla värld 30 maj, 2012 on 21:31 Svara

   Inte ens bananpannkakan???

   Som mellis finns ju kesella, tonfisk, makrill, skinka, nötter, smoothies, m.m.

 2. Johanna- En mamma på Limhamn 29 maj, 2012 on 11:16 Svara

  Här är det tvärtom, Ludde har full koll på benen o ställer sig tom upp med raka ben o rumpan i luften o tar steg framåt. Armarna hänger dock inte med vilket resulterar i många smärtsamma möten mellan haka o golv! Stackars liten.
  Önskar dig en riktigt mysig tid med din syster o hennes familj! Jag kan bara föreställa mig hur glad du måste vara :)

  • i min lilla lilla värld 30 maj, 2012 on 21:28 Svara

   Nämen åhh. Liten då. Vissa har då alldeles för bråttom för sitt eget bästa

 3. Johanna - Mamma, mode, skor 30 maj, 2012 on 21:32 Svara

  Gud vad jag får googla hos dig idag; fällkniven, muscle ups och nu spink! :)

  • i min lilla lilla värld 30 maj, 2012 on 21:39 Svara

   hahahhaa Du är ju rolig. Spink är ju en sticka i foten. Eller vad ni nu kallar det

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna