VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Matvägran

Är det bara mina barn som slutar äta när det är varmt? Dixie vill inte ens ha välling. 2 klunkar sen puttar hon bort flaskan. Imorse sket jag iden och gav i stället gröt. 1/2 portion sen knep hon hårdare än en mussla. Till lunch fick jag i henne några tuggor mackisar med köttfärssås. Det är annars en favorit. Kokospannkakan (recept kommer. ingen banan här inte) gick iofs ner, men det var ingen stor portion

20120526-155233.jpg
glad ändå

Och Wilda ska vi inte snacka om. Några tuggor här och några tuggor där. Jag bryr mig inte lika mycket som förut och tänker mer att de äter när de blir för hungriga, men det är ändå jobbigt att sitta bredvid och inget kunna göra

20120526-155803.jpg
här är en som blir lite gnällig av för lite mat

Jag däremot. Jag påverkas inte det minsta av värmen. Jag äter just nu otroliga mängder mat. Antagligen way to much i jämförelse med vad jag tränar, men va fan. Jag går upp lite grann och bygger samtidigt muskler. Sen deffar jag ner mig lite, men behåller musklerna. Win win. Jag har aldrig testat att ligga på plus på kalorikontot så det är väl på tiden i så fall.

Nu var det ju inte mig vi skulle snacka om här. Nå.. Är det bara mina barn som slutat äta??


Kommentarer


 1. Malin o Haley 26 maj, 2012 on 19:12 Svara

  Nej nej, Haley vill helst bara äta smörgas eller frukt. Varm mat är oftast inte populärt hos dom sma när det är varmt ute. Se bara till att dom dricker mycket, äta kommer dom göra sa smaningom :)

  Kram Malin och Haley

  • i min lilla lilla värld 26 maj, 2012 on 22:17 Svara

   Jo, jag vet, men det är ändå tungt

 2. Isabell-mamma till Heidi 26 maj, 2012 on 19:12 Svara

  Nej det är inte bara dina barn som matvägrar.. Heidi är likadan, äter knappt någon frukost och de andra målen är inte heller någon höjdare.. Förstår inte hur hon klarar sig på så lite men hon säger ju till om hon är hungrig. Kan hålla med om att det är inte är kul när de inte äter..
  Kramar!!!

  • i min lilla lilla värld 26 maj, 2012 on 22:18 Svara

   Tack för att du delade med dig

 3. JoHo 26 maj, 2012 on 23:10 Svara

  Jag tror många barn blir påverkade av värmen… Moa vill heller inte äta något när det blir varmt. Eller jo. Vattenmelon! Hon kan äta hur mycket som helst!

  Men mat-mat…. en tugga här och en där, precis som du skriver om Wilda. Men hon dricker i alla fall, det känns bra! Noel däremot, han både äter och dricker, verkar inte bry sig det minsta om värme :p

  • i min lilla lilla värld 30 maj, 2012 on 21:35 Svara

   Ja, så länge de drickar får man vara nöjd

 4. Agneta 26 maj, 2012 on 23:26 Svara

  Mitt första barn undrade man ibland om han levde på luft…. Är nu 16 å mkt större än mig :-). Nr två åt allt å lite till då hon var liten. Nr tre är nu 3.5 å äter nu ganska ok. Äter han till lunch ratar han middag å tvärtom. Tur att svenska barn inte svälter ihjäl! Barnen har såna reserver att ta från. Att truga i mat gör inte jag, ingen ide å tar sååå mkt energi å blir lätt negativt. Ha det fint!

  • i min lilla lilla värld 30 maj, 2012 on 21:35 Svara

   Ja, tur är väl det =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna