VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Det är inte bara jag som klagar

Dixie är inte heller så överförtjust i värmen. Inte ens efter ett dopp i poolen med storasyster blev hon på bättre humör. Först vid halv 7 ikväll kunde hon tänka sig att sitta och leka helt för sig själv. Annars har det varit min famn som gällt. Låt denna period gå över snart. Eller låt det i alla fall bli svalare så att vi inte smälter bort där vi sitter i skuggan fastklistrade vid varandra

nåågot skeptisk

badtokig liten madame

Wilda säger förlåt för att hon skvätte vatten

Poolen var sjukt poppis hos Wilda. Hon ville inte ens gå hem från förskolan när jag berättade vad som väntade hemma. Hon ville hem hötta (som betyder högt och som i detta fall betyder fort). Hon hann precis klä av sig innan hon plumsade i. Där kommer hon sitta resten av sommaren de dagar vi inte kommer iväg till stranden.

Utvecklingssamtal på förskolan idag och Wilda sköter sig finemang. Hon är fortfarande en liten ensamvarg som gärna sitter för sig själv i ett rum och ritar. Hon umgås gärna med de andra, men blir det för stökigt går hon iväg. Hon observerar och har så smått börjat härma de äldre barnen. I matsalen vill hon numera äta med gaffel och kniv

njuter i skuggan med en kokosglass

Språket är fortfarande knaggligt, men det går framåt. Pedagogen tror att det släpper väldigt snart då hon ny börjat låtsasprata. Det är ett tecken på att hon VILL lära sig. Vi ska fortsätta utmana henne. Bekräfta vad hon säger och säga samma sak fast med rät uttal. ALDRIG kritisera.

Ungen är alltid glad och väldigt sällan protesterar hon. Igår hittade de inte nappen när hon skulle sova och hon fann sig i det (kanske dags att sluta?). De gånger hon gör uppror välkomnar de faktiskt det. De vill se lite reaktioner vilket jag bara tycker är bra. Man ska inte gå med på vad som helst. Maten är fortfarande inte kul. Hon äter, men helst inte. Får hon bestämma äter hon sig mätt på vitkålssallad och knäckebröd.

Älskade lilla tös. Mamma är så stolt över dig


Kommentarer


 1. Jimmy 23 maj, 2012 on 21:23 Svara

  Bra jobbat med doubleunders.. :-)

  Grymt!

 2. Jenny 23 maj, 2012 on 21:35 Svara

  Varmt är det, men jag älskar värme!:) Poolen såg härlig ut ju!

  • i min lilla lilla värld 26 maj, 2012 on 22:01 Svara

   Nästan så att jag själv ville doppa mig

 3. sofia 23 maj, 2012 on 22:08 Svara

  verkar som ni har haft en mysig dag! =) och vilka fina bilder!

 4. Lisa - Mamma till Alva och Noah 23 maj, 2012 on 22:37 Svara

  Haha gud så söta 😀

 5. Helena 24 maj, 2012 on 07:16 Svara

  Hihi vilket underbart skratt! Det smittade av sig på Alicia som började skratta även hon:)

 6. Emma 24 maj, 2012 on 07:20 Svara

  Vilket härligt skratt wilda har:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna