VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

En underbar dag

003

Vilket väder alltså. Det är bra att fylla år 1 maj. Solen brukar alltid skina då. Förutom ett år när jag var liten. Då var det 1 meter snö! Det var bara till att duka upp på vår uteplats. Inte sitter man inne en dag som denna. Tösernas kläder åkte av och jag hade bara linne och shorts. Lovely!

lillfisen är ganska nöjd på magen numera

Jag bjöd som sagt hit närmsta familjen för tårta och kaffe. Låt er dock inte luras av bilden

Det må se ut som vilken chokladtårta som helst. Fullproppad med socker och mjöl, men så är så klart inte fallet. Går man på kalas hos Sara är det Paleo som gäller. Den gick hem hos de flesta tror jag. De sa det i alla fall. Sen om det var lögn eller ej skiter jag i. Jag tyckte i alla fall den var god och recept kommer i morgon

väntar med spänning på tårtan

 

farmor och farmor

morfar och Eva

 

bolltokig

 

mormor och ”morfar” Mats

Dixie trivdes både hos morfar

och farfar

Presenter fick hon också minsann. De känner mig väl. Presentkort på Väla, hörlurar, 2 flaskor vin och 1 flaska likör. Det är grejer det. Är duktigt sugen på likören, men då galan är till helgen håller vi nere på kalorierna vet ni (jo, även jag vill känna mig extra fin. i klänning och allt).

Någon speciell födelsedagsmiddag blev det inte. Dock grillat och det är ju alltid gott. Hamburgare och sallad slank ner utan några större problem om man säger som så

nice att kunna sitta ute och äta

Tack för alla grattis på facebook, mail, mobil och här inne. Man blir ju helt rörd. Hoppas ni haft en lika härlig dag som jag haft


Annons

Kommentarer


 1. Grattis på födelsedan !!
  Jag fyller år i juli. Och jag har också oftast haft fint väder. KAn hända nåt regningt år … men snö har det såklart aldrig varit 😉

  • i min lilla lilla värld 1 maj, 2012 on 21:20 Svara

   hahaha Nä. snö i juli slipper vi helst

 2. Emma 1 maj, 2012 on 21:33 Svara

  Vilka HÄRLIGA somriga bilder:)

 3. Lina 1 maj, 2012 on 21:43 Svara

  Stort Grattis! :)

 4. Hanna 2 maj, 2012 on 08:04 Svara

  Grattis i efterskott! Den där tårtan ser riktigt god ut.

 5. Maria 2 maj, 2012 on 15:40 Svara

  Oj vad lik Lillasyster var sin far, allra helst på bild nr2. Storasyster är nog mer lik dig tror jag 😀

  Söta är de båda två dock, som socker^^

  • i min lilla lilla värld 2 maj, 2012 on 20:24 Svara

   Jag ser ju då inte det själv, men det är så de säger =)

 6. Johanna - Mamma, mode, skor 2 maj, 2012 on 21:43 Svara

  Det såg helt underbart ut!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna